Kahramanmaraş'ta heyelandan yollar kapandı

Akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle Kahramanmaraş'ın farklı noktalarında heyelan meydana geldi. Heyelan sonrası kapanan yolları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri açtı.

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın kırsal mahallelerinden Sarıgüzel ve Hacıbudak’ta heyelandan dolayı kapanan yollara anında müdahale ederek yerleşim yerlerinin ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Akşam saatlerinde bastıran sağanak yağışın olumsuz etkisini en aza indirmek için onlarca araç ve personelle şehir merkezinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın kırsal mahallelerinden Sarıgüzel ve Hacıbudak’ta heyelandan dolayı kapanan yollara da anında müdahale etti. 

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca yoğun bir şekilde yürütülen çalışmalarla, kapanan yolların kısa süre içerisinde açılarak yerleşim yerlerine ulaşımın sağlanması hedefleniyor. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, sağanak yağışın getirdiği olumsuzlukların ortadan kaldırılması için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü belirtildi.
 

Bakmadan Geçme