Kahramanmaraş'ta KYK Yurtları ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesi üniversite öğrencilerinin konaklayacağı yurtların durumu ile ilgili değerlendirme toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Rüstem Keleş, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, İstiklal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Küçükönder, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz katıldı.
 
Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Vali Coşkun: “Bilindiği üzere üniversitelerimizde 2022-2023 eğitim-öğretim yılı kayıtları başladı. Bu sebeple, öğrencilerimizin konaklayacağı yurtlar konusunda sıkıntı yaşamaması için paydaş kurumlarımızla koordineli bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin kayıtlar esnasında ve sonrasında mağduriyet yaşamaması için gayret ediyoruz. Yeni kayıt döneminde ilimize gelecek olan öğrencilerimize şimdiden hoş geldiniz diyor, tüm öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi.
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’un KYK yurtların kapasitesi ve fiziki durumları ile ilgili sunum yaptığı toplantıda; Kahramanmaraş genelinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesinde yurt kontenjanları, kayıt döneminde ve öncesinde yapılacak çalışmalar, bu konuda takvimin sağlıklı işletilerek öğrencilerin mağdur olmaması için hayata geçirilecek tedbirler görüşüldü.
 

Bakmadan Geçme