• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş'ta sağlık çalışanlarını silahla tehdit eden kişi tutuklandı

Kahramanmaraş'ta sağlık çalışanlarını silahla tehdit eden kişi tutuklandı

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, 5 Eylül 2024 tarihinde Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yerleşkesinde yaşanan silahlı tehdit olayıyla ilgili bir açıklama yaptı. Olayda, B.G. isimli bir Türk vatandaşının, sağlık çalışanlarına pompalı tüfekle tehdit eyleminde bulunduğu tespit edildi.

Savcılık açıklamasında, olayın ardından hızlı bir şekilde soruşturma başlatıldığı ve Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı talimatıyla şüpheli B.G.’nin gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltında alınan ifadesinin ardından B.G., tutuklanma talebiyle Kahramanmaraş Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi ve tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "05.09.2024 tarihinde Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yerleşkesi içerisinde B.G. isimli Türk Vatandaşı bir bayan şahsın pompalı tüfek ile sağlık çalışanlarına yönelik silahla tehdit eylemini gerçekleştirdiğinin tespit edilmesi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma işlemi başlatılmıştır.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı talimatı ile gözaltına alınan şüpheli B.G. alınan ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle sevk edildiği Kahramanmaraş Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna sevki sağlanmıştır. Soruşturma tüm yönleri ile titizlikte yürütülmektedir." ifadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme