• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş'ta sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu!

Kahramanmaraş'ta sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu!

Kahramanmaraş dahil 20 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-16' operasyonlarında 366 şüpheli yakalandı, 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kahramanmaraş dahil 20 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-16” operasyonları düzenlendi.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; 230 ekip ve 980 Jandarma personelinin katılımıyla Diyarbakır, Antalya, İzmir, Ağrı, Kastamonu, Amasya, Gaziantep,  Hakkari, İstanbul, Sakarya, Van, Bingöl, Aydın, Tekirdağ, Çanakkale, Hatay, Afyonkarahisar, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kayseri olmak üzere 20 ilde "Narkoçelik-16” operasyonları düzenlendi.

 Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 11 sokak satıcısı yakalandı.

Operasyonlarda 700 Kg uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 366 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
 

Bakmadan Geçme