• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş'ta uçuruma yuvarlanan aracın sürücüsü kurtarıldı

Kahramanmaraş'ta uçuruma yuvarlanan aracın sürücüsü kurtarıldı

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine bağlı Gözpınar Mahallesi Gülbeyler Obası'nda bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir araç uçuruma yuvarlandı. Araç sürücüsünü itfaiye ekipleri kurtardı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracın kontrolünü yitirerek uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, uçuruma yuvarlanan araçta sıkışan sürücüyü başarılı bir kurtarma operasyonuyla araçtan çıkardı. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra, yaralıyı hastanee kaldırdı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazanın, sürücünün ani bir manevra yapması sonucu meydana geldiği tahmin ediliyor. Yetkililer, kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kazanın yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, yetkililer sürücüleri özellikle virajlı ve tehlikeli yollarda hız yapmamaları konusunda uyardı.
 

Bakmadan Geçme