• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ticareti yapan 6 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ticareti yapan 6 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde uyuşturucu ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan operasyonla gözaltına alınan 9 kişiden 6'sı tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir dizi operasyon gerçekleştirdi.

Polis ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda; madde bağımlılarına ve torbacı diye tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarını takibe aldı.

Yapılan operasyonlarda A.C.S., Ü.Y., E.B., S.K, M.Y., M.E.E., M.T. ve M.K. isimli şüpheliler uyuşturucu madde ticareti yaparken M.Ü.  isimli şüpheli uyuşturucu sevkiyatı yaptığı esnada suçüstü yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcısı koordinasyonunda şüphelilerin ikametinde gerçekleştirilen aramalarda tabanca, av tüfeği, hassas terazi ve paketlenmiş satışa hazır çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamalanan şüphelilerden Ü.Y., S.K. ve M.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken A.C.S., Ü.Y., E.B., M.E.E., M.T. ve M.K. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Bakmadan Geçme