Kahramanmaraş'ta zehir taciri 3 şüpheli yakalandı

Başka yol yok, uyuşturucuya geçit yok sloganı ile yürütülen çalışmalar kapsamında Kahramanmaraş'ta 3 şüpheli uyuşturucu satışı yaparken suçüstü yakalandı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 3 ayrı operasyon düzenledi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcısı diye tabir edilen madde bağımlılarına para karşılığında uyuşturucu madde temin eden zehir tacirlerine yönelik Kahramanmaraş’ın farklı yerlerinde yürütülen çalışmalarda uyuşturucu alışverişi yapan H.Ç., Ö.K. ve M.B. isimli şüpheliler suçüstü yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda alışveriş esnasında ele geçirilen uyuşturucu madde ile aynı özellikte ve paketlenmiş satışa hazır vaziyette uyuşturucu maddeler ele geçirildi.  

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan H.Ç., Ö.K. ve M.B. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bakmadan Geçme