Kahramanmaraş'taki deprem sonrası yetkililerden açıklama

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, bu sabah Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem sonrası bir açıklama yaptı. Depremin ardından bölgedeki gelişmeleri takip eden Vali Ünlüer, mevcut durumu ve yürütülen çalışmaları aktardı.

Vali Mükerrem Ünlüer, deprem sonrası hızlı bir şekilde AFAD ve diğer ilgili kurumların ekiplerinin sahaya çıkarak tarama ve inceleme yaptığını belirtti. 

Vali Ünlüer, açıklamasında şunları ifade etti: "Pazarcık ilçemizde 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu an itibari ile olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Deprem sonrası yapılan ilk değerlendirmeler sonucunda herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmemiştir."

Vali Ünlüer, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devlet olarak her zaman yanınızdayız." dedi.

Depremin ardından Kahramanmaraş genelinde herhangi bir büyük olumsuzluk yaşanmadığı bildiriliyor. Vali Mükerrem Ünlüer, ilerleyen saatlerde yapılacak ek değerlendirmeler ve olası gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi vermeye devam edeceklerini ifade etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ise yaptığı paylaşımda, “Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun. Şu an için olumsuz bir ihbar yok. Rabbim beterinden korusun.” Dedi.

Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ise, “Hemşehrilerimize geçmiş olsun. Şuan için olumsuz bir durum yok, ilgili kurumlarımızın saha taramaları devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme