Kahramanmaraş Ticaret Borsası Mustafa Narlı'ya emanet

Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Olağan Seçimli Genel Kurulunda görevi Mustafa Narlı üstlendi.

Uzun yıllar Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanlığı görevini yürüten Ahmet Duran Balsuyu, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Narlı’ya görevini devretti. 

Kahramanmaraş Ticaret Borsanı fuaye salonunda gerçekleştirilen seçimlerde iş ve siyaset temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Kahramanmaraş Ticaret Borsası üyesi iş insanlarının bir araya getiren seçimlerde Narlı tarafından Balsuyu’na plaket takdimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. 

Oy kullanmaya gelen Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı aynı zamanda Ticaret Borsası üyesi olan Hanefi Öksüz, Ticaret Borsası seçimlerine katıldıklarını söyledi. 

Yeni seçilen yönetimin güzel hizmetler yapacağını dile getiren Öksüz: “Seçilecek arkadaşlarımız çok tecrübeli arkadaşlar yıllardan beri borsamıza hizmet eden iş insanları. Bu kurumlar bizler için önemli kurumlar. Bizde KİPAŞ grubu olarak oyumuzu kullandık. Seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi.   

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur ise: “Ahmet Duran Balsuyu başkana teşekkür ettim, buraya ismi yazıldı, bu kolay değil. Bu şehrin ve bu bölgenin yükünü aldınız. Burada bir eseriniz var. Sizleri tebrik ediyorum. Yeni seçilecek olan başkana yeni görevinden dolayı başarılar diyorum. Bizim oyumuz yok ama gönlümü vermeye geldim.” Dedi.

Yapılan oylamayla Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Narlı geldi.
 

Bakmadan Geçme