• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş Valiliği'nden Mesut Kazancı açıklaması

Kahramanmaraş Valiliği'nden Mesut Kazancı açıklaması

Kahramanmaraş'ta, Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana gelen kavga olayı sonucu ağır yaralanan Mesut Kazancı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada, olayın detayları ve gelişen süreç paylaşıldı.

Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “6 Eylül 2024 tarihinde saat 19.00 sıralarında Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir fabrikanın önünde Mesut Kazancı isimli vatandaşımızın, fabrika çalışanlarından su istemesi üzerine, aralarında geçen tartışma sonucu kavga olayı meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet ekipleri intikal etmiş, Mesut KAZANCI isimli vatandaşımızın bilincinin kapalı bir şekilde, yerde yatar vaziyete olduğu görülmüş ve ambulans ile Necip Fazıl Kısakürek Şehir Hastanesine intikal ettirilmiştir.

Yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şüpheliler G.I. ve E.N. aynı gün yakalanmış ve her iki şüpheli 07.09.2024 günü mevcutlu olarak sevk edildikleri Adli Makamlarca adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır. 

Mesut Kazancı tedavi gördüğü hastanede olaydan 3 gün sonra hayatını kaybetmiş, yapılan kapsamlı çalışmada olayın her iki şüphelisi tekrar yakalanarak gözaltına alınmıştır. 

10.09.2024 günü yapılan tahkikat sonucu adli makamlara 2. kez mevcutlu olarak sevk edilen şüphelilerden G.I tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiş, diğer şüpheli ise adli kontrol kararı gereği serbest bırakılmıştır.

Bu elim olayda hayatını kaybeden merhum Mesut Kazancı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine  baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.”
 

Bakmadan Geçme