Kahramanmaraş Valisi ve Eşi, Gazi Mehmetçik'i ziyaret etti

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, 22 Aralık 2023 tarihinde Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde yaralanan P. Söz. Er Faruk Gürbak'ı evinde ziyaret etti. Gürbak, tedavisi tamamlanarak taburcu edilmişti.

Vali Ünlüer ve eşi, ziyaretleri sırasında gazi Faruk Gürbak ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık durumu hakkında bilgi aldılar. Kahraman Mehmetçik'e moral veren Vali Ünlüer, vatanın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberlik için gösterdikleri mücadeledeki kahramanlıkları için şükranlarını sundu.

Ayrıca, şehit olan Mehmetçiklere Allah'tan rahmet dileyen Vali Ünlüer, gazilere acil şifalar ve kederli ailelere de sabr-ı cemil temennisinde bulundu. Ziyaret, devletin en üst düzey temsilcileri tarafından gösterilen özel bir ilgi ve teşvik olarak değerlendirildi. Gazi Faruk Gürbak ve ailesi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
Vali Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer’e ziyaretlerinde; Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Habibullah Keser, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt da eşlik etti.
 

Bakmadan Geçme