Kahramanmaraşlı Polis Memuru Mustafa Peksoy, şehit oldu

İstanbul'da yol uygulaması sırasında bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Polis Memuru Mustafa Peksoy, üç günlük yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu. Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Mustafa Peksoy, görev yaptığı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol uygulaması sırasında, hızla gelen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.

Olayın ardından hemen hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Peksoy, maalesef yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Paksoy’un şehit haberi, hem İstanbul’daki meslektaşlarını hem de memleketi Kahramanmaraş’taki ailesini derin bir üzüntüye boğdu.

Polis Memuru Mustafa Peksoy’un şehit düşmesi, Kahramanmaraş Andırın ilçesi başta olmak üzere tüm şehirde büyük bir üzüntüye neden oldu. 

Şehidin cenazesinin, ailesinin de isteği üzerine, Andırın ilçesinde yapılacak törenle son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ve Andırın Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek cenaze törenine, şehidin meslektaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor. 

Ayrıca, devlet erkânının da törende yer alacağı ve şehit Mustafa Peksoy’a son görevlerini yerine getirecekleri bildirildi.

Mustafa Peksoy’un şehadeti, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da derin bir acı yaratırken, polis teşkilatının vatan ve millet için yaptığı fedakarlıkların bir kez daha ne kadar büyük ve önemli olduğu gerçeğini hatırlattı. 

Haber merkezi olarak Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk Polis Teşkilatına başsağlığı diliyoruz.

Bakmadan Geçme