Kahramanmaraşspor sezonu mağlubiyetle kapattı

TFF 2'nci lig beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ligin 38'inci haftasında oynadığı 2020-2021 sezonu son maçını 4-1 kaybetti.

Amed Sportif Faaliyetler’e konuk olan Kahramanmaraşspor, sezonu mağlubiyetle kapattı.

40’ıncı dakikada Oğuzhan Öztürk’ün golüyle öne geçen Amed Sportif Faaliyetler, 43’üncü dakikada Mehmet Nur Aslan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı.

İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı: Amed Sportif Faaliyetler 2-0 Kahramanmaraşspor

Karşılaşmanın 2’nci yarısında Alican Karadağ’ın penaltıdan attığı golle (70’inci dakika) umutlanan Kahramanmaraşspor, skoru 2-1’e getirdi.

Bu golden 5 dakika sonra Amed Sportif Faaliyetler oyuncusu Mehmet Nur Aslan, meşin yuvarlağı bir kez daha Kahramanmaraşspor filelerine gönderdi. 3-1.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında (90+5) bir kez daha sahneye çıkan Mehmet Nur Aslan, takımının 4’üncü kendisinin 3’üncü golünü attı. Amed Sportif Faaliyetler 4-1 Kahramanmaraşspor.

Kahramanmaraşspor, 2020-2021 sezonunun 37 puanla 11’inci sırada tamamladı ve liderin 47 puan gerisinde kaldı.

Misli.com 2. Lig'de 38. ve son hafta maçları yapıldı.

Manisa'nın şampiyon olduğu Beyaz Grup'ta Hacettepe, Sancaktepe ve Gümüşhanespor küme düştü.

Eyüpspor'un sezonu şampiyon tamamladığı Kırmızı Grup'ta ise Kardemir Karabükspor, Mamak ve Tetiş Yapı Elazığspor lige veda etti.

Beyaz Grup'ta Hekimoğlu Trabzon, Kocaelispor, Ankara Demirspor ve Anagold24 Erzincanspor, Kırmızı Grup'ta da Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Kırklarelispor ve Silahtaroğlu Vanspor TFF 1. Lig'e yükselmek için play-off oynayacak.

Misli.com 2. Lig gruplarında 38. hafta maçlarının ardından oluşan puan durumu şöyle:
 

Bakmadan Geçme