• Haberler
  • Diğer
  • Kapıkule'de gurbetçilere ikramlı karşılama ve yol güvenliği bilgilendirmesi

Kapıkule'de gurbetçilere ikramlı karşılama ve yol güvenliği bilgilendirmesi

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, yıllık izinlerini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen gurbetçileri Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki kontrol noktasında çeşitli ikramlarla karşılayarak yol güvenliği hakkında bilgilendirdi.

Tatillerini geçirmek için yaşadıkları ülkelerden yola çıkan gurbetçilerin ana vatana gelişleri devam ediyor. Gümrük ve polis ekipleri, yurda giriş yapan gurbetçilerin bekleme sürelerini en aza indirmek için yoğun bir mesai harcarken, jandarma ekipleri de sınır kapısı çıkışındaki kontrol noktasında görev aldı.
 
Gurbetçilere ikramlar ve bilgilendirme

Jandarma ekipleri, sınır kapısına gelen gurbetçilere şeker ve çocuklara balon hediye ederek sıcak bir karşılama yaptı. Uzun yolculuklardan gelen gurbetçilere, yol güvenliği ve trafik kuralları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Ekipler, sorunsuz bir yolculuk için çeşitli yönlendirmeler yaparak gurbetçilerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaya çalıştı.
 
Mobil karakol aracıyla devriye gezen jandarma ekipleri, sınır kapısı çevresinde asayiş ve güvenliği de sağladı. Bu uygulamalar, gurbetçilerin Türkiye'ye daha güvenli ve huzurlu bir giriş yapmalarını amaçladı.
 

Bakmadan Geçme