Karantina süreci biten Başkan Güngör'den Görgel'e ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedavisinin tamamlanmasının akabinde ilk olarak AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel'i ziyaret etti.

Kovid-19 tedavisi sebebiyle 7 Kasım’da yapılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 7. Olağan Kahramanmaraş İl Kongresine katılamayan Başkan Güngör, tedavi sürecinin tamamlanmasıyla birlikte görevine döndü.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı seçilen Av. Fırat Görgel’i parti binasında ziyaret eden Başkan Güngör, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İkili bir süre sohbet etti.

Göreve yeni seçilen AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’e de başarı dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, “Koronavirüs tedavi sürecinde kongremize de katılamamıştım. Bugün Sayın Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Önceki dönem İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici’ye yapmış olduğu hayırlı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak değişimidir. Bizde eski yeni ayrımı yoktur. Şimdi Fırat Görgel Başkanımız bayrağı aldı ve devam ediyor. Biz partimizde bir ekip ruhu içerisinde Milletvekillerimizle, teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, ortak akılla hizmet etmeye devam edeceğiz. İl Başkanımız Sayın Fırat Görgel’e başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin” ifadelerini kullandı.

Şehrimiz için istişarede bulunduk

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel ise, “Çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ve değerli Belediye Meclis Üyelerimiz bizleri ziyaret etti. Bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Başkanımızın atlattığı hastalıktan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Bu vesileyle tüm Koronavirüs hastalarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum.Kahramanmaraş’ın gelişimi için bundan sonra neler yapabileceğimiz hususunda Başkanımla istişarede bulunduk. Ziyaretleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Güngör, AK Parti İl Başkanı seçilen Görgel’e hediye takdiminde bulundu.
 

Bakmadan Geçme