Kekil ve Aydemir'den tam destek mesajı!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Kekil ve Mehmet Zahid Aydemir, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Cumhur İttifakına tam destek verdiklerini açıkladılar.

Aydemir, yaptığı paylaşımda: “31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti Çağlayancerit Belediye Başkan Adaylığı, Cumhur ittifakı kapsamında MHP adayı Hanifi Sarıaltun ağabeyimize tevdi edilmiştir. Partimizin ilçemiz adına almış olduğu bu kararı saygıyla karşılıyorum. Cumhur ittifakının hedefine ulaşması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emaneti olarak gördüğümüz adayımızın yanında yer alıp, omuz omuza çalışmanın bir görev olduğunu ve sorumluluğumuzun bir kat daha arttığını düşünüyorum.

Cumhur ittifakı kapsamında MHP adına kazanılacak her belediyenin Ak Parti belediyesidir anlayışıyla hareket edip, canla başla çalışacağımı kamuoyuyla paylaşmak isterim.

Beş yıldır ilçemize özveriyle hizmet eden Üzeyir Kızılseki başkanımıza da teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

Aday adaylığım süresince ilgilerini ve desteklerini esirgemeyen başta ilçe halkıma, aileme, dostlarıma, aday adayı kardeşlerime, Ak Parti İl ve ilçe başkanlarına, yönetim kurulu kademelerindeki her bir üyeye, büyükşehir belediye başkan adayımız Hayrettin Güngör beyefendiye, Milletvekillerimize ve hassaten aday seçimindeki komisyon üyelerimize ve Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Kekil ise yaptığı paylaşımda: “Yaklaşık iki aydır Çağlayancerit Belediye Başkanı Aday Adaylığım sürecinde bana uzaktan yakından destek veren vermeyen, tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Gayret bizden, takdir Allah’tan diyerek yola çıktım. Baştan beri söylediğim gibi sevdamız memleket sevdasıdır. İlçem için bana düşen görev ne ise her zaman hazırım. Ak Partiden İlçemizin belediye başkanı adayı Cumhur ittifakı adayı Sayın Hanifi Sarıaltun gösterilmiştir. Allah hayırlı eylesin yolu açık olsun” dedi.

Bakmadan Geçme