KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, güven tazeledi

Kahramanmaraş genelinde faaliyet gösteren 40 odanın yönetim kurulu üyeleri bu gün Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin (KMESOB) seçiminde yeni başkanlarını seçti. Mevcut Başkan Ahmet Kuybu ve Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte'nin yarıştığı oylama akşam saatlerinde tamamlandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla KMESOB seçimli genel kurulu başladı. 

Daha sonra iki aday dilek ve temennilerde bulunmak üzere kürsüye gelirken, ilk olarak kürsüye gelen Ali Köfte, başkanlığa seçildiğinde yapacaklarını anlattı. 

Ardından kürsüye gelen Ahmet Kuybu, başkanlık görevi süresince yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “Biz görevimizi iyi, doğru ve dürüst yaptığımıza inanıyoruz” dedi. 

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Seçimli Genel Kurulu’nda bir konuşma yapan ve rakibi Ali Köfte’ye ağır sözler söyleyen Mevcut Başkan Ahmet Kuybu: “Sen kendi odanı yönetmekten aciz, kalkmış evinin önünü temizlemeden sokağı temizlemeye çalışıyorsun. Sen bu art niyetin ve yalanlarınla ancak kendi kendini kandırırsın. Sen kendini 2005’teki Ahmet Kuybu’ya benzetmişsin ama o art niyetinle bunu başaramazsın” dedi.   

Kuybu, konuşmasının ilerleyen kısımlarında ‘Köfte’nin görmediğiniz yüzünü sizlere paylaşmak istiyorum’ diyerek Ali Köfte’nin söylediği öne sürülen iddiaları tek tek açıkladı.

Konuşmaların ardından başlayan oylama sonrasında Ahmet Kuybu, 228 oy olarak güven tazelerken Ali Köfte 81 oy aldı.
 

Bakmadan Geçme