• Haberler
  • Kahramanmaraş
  • KMSMMMO Başkanı Kalın, 'Gençlerimiz, Türkiye'nin aydınlık yarınları için en büyük güvencemizdir'

KMSMMMO Başkanı Kalın, 'Gençlerimiz, Türkiye'nin aydınlık yarınları için en büyük güvencemizdir'

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) Başkanı Abdullah Kalın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Abdullah Kalın, yayınladığı mesajında gençliğin önemine vurgu yaparak, "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin ve gençlere olan güveninin anısını yaşatıyoruz. Gençlik, ülkemizin en önemli değerlerinden biridir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güveniyor ve onların ülkemizi daha ileriye taşıyacaklarına olan inancımızı koruyoruz." şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın, gençlerin ülkenin geleceğindeki rolünü vurgulayarak, gençlerin ülkenin çeşitli alanlarında aktif rol alması gerektiğini belirtti. 

Başkan Kalın, "Gençlerimizin eğitimli, donanımlı ve vizyon sahibi olarak yetişmesi için elimizden gelen her türlü desteği sağlamalıyız. Onların ülke için önemli bir potansiyel olduğunu bilmeli ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Bugün, gençlerimize olan güvenimizi ve inancımızı bir kez daha yürekten hissediyoruz. Geleceğimizi şekillendirecek olan siz gençlerimize, Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatma ve ülkemizi daha ileriye taşıma görevi düşmektedir. Sizlerin azmi, vizyonu ve enerjisi, Türkiye'nin aydınlık yarınları için en büyük güvencemizdir.

Bu vesileyle, ülkemizin geleceği için çalışan tüm gençlerimize başarılar diler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlarım." dedi.
 

Bakmadan Geçme