KMTSO, 17. Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) 17. Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz başkanlığında Expo Arasta Çarşısı Toplantı Salonu'nda yapıldı.

17. Olağan Meclis Toplantısına Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanları katıldı. Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, toplantıyı selamlama konuşmasıyla açtı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sunum yaptı. 

KMTSO hizmet binasının güçlendirme çalışmalarıyla ilgilide bilgi veren Buluntu, “Bu toplantımızdan sonra alacağımız kararla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz 11 milyon 500 bin TL odamıza destekte bulunacak. Oda binamızın güçlendirme çalışmaları bitti. diğer çalışmalar için ihale aşamasına geldik. İnşallah 7-8 ay sonra meclis toplantılarımızı oda binamızda yapmayı planlıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

KMTSO’nun yürüttüğü projeler, sektörel gelişmeler ve bölgesel kalkınma adımlarıyla ilgili detaylar paylaşıldı. 

Coğrafi işaret tescil belgeleri takdim edildi

Toplantı sırasında Coğrafi İşaret Tescil Belgesi’ni almaya hak kazanan Şan Dondurma ve Balbis Baharat firmalarına belgeleri, Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu tarafından verildi. 

Katılımcılara teşekkür

Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, şehrin kalkınmasına yönelik faaliyetlere verdikleri desteklerden dolayı tüm üyelere teşekkür etti. 

Toplantı, ilerleyen dönemlerde yapılacak projeler hakkında görüş alışverişiyle sona erdi.
 

Bakmadan Geçme