KSÜ'den bir atama daha

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Abay atandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan’ın katılımlarıyla Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreninde Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ali Haluk Pınar, müdürlük görevini İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Abay’a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Doğan, katkıları nedeniyle Prof. Dr. Ali Haluk Pınar’a teşekkürlerini ifade ederken Prof. Dr. Ahmet Abay’a yeni görevinde başarılar diledi.

Konuşmasında asıl gayenin KSÜ’yü daha ileri noktalara taşımak olduğunun altını çizen Rektör Yardımcısı Doğan, “Özelde enstitümüzün genel olarak da Üniversitemizin bugünlere gelmesinde emeği ve hizmeti olan herkese teşekkür ediyoruz. KSÜ Ailesi olarak her geçen gün Üniversitemizi bilim adına daha da büyütmenin gayreti içerisinde olmalıyız.” dedi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Abay da kendisini bu göreve layık gören Üniversite Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a, KSÜ Yönetimine ve görevi devraldığı Prof. Dr. Ali Haluk Pınar’a teşekkürlerini iletti.
 

Bakmadan Geçme