Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinden Vali Ünlüer'e ziyaret

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Müjdat Bayazıt, yönetimi, Vali Yardımcısı Emre Cebeci ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kadir Uysal Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'i ziyaret etti.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan işyerleri, orta-ağır hasarlı veya yıkılmış olarak tespit edilen maliklere yönelik Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yerinde dönüşüm süreci başlatmasının ardından harekete geçen Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Müjdat Bayazıt ve yönetimi, Vali Ünlüer’i makamında ziyaret etti.

Küçük Sanayi Sitesinin genel durumu ve yerinde dönüşüm planı hakkında görüşen Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif yetkilileri, taleplerini Vali Ünlüer’e iletti.

Toplantıda, Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yerinde dönüşüm sürecinin, bütçe imkanları doğrultusunda en kısa sürede tamamlanması hedeflendiği, yıkılmış veya orta-ağır hasarlı işyeri maliki vatandaşların hak kaybı yaşamaması için 08.02.2024 tarihine kadar Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü veya Sanayi Sitesinde bulunan Dönüşüm ofisine müracaat etmeleri gerektiği vurgulandı.
 

Bakmadan Geçme