• Haberler
  • Diğer
  • Kurtuluş Savaşı Kahramanlarının evlatları Ankara'da!

Kurtuluş Savaşı Kahramanlarının evlatları Ankara'da!

Kurtuluş Savaşının kahramanlarından Sütçü İmam'ın torunu Seher Çeri, Arslan Bey'in oğlu Mahmut Toğuz ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman, şehit aileleri ve gaziler Ankara'da.

Kurtuluş Savaşı Kahramanlarının evlatları Ankara'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş’ı temsil eden heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ziyaret etti. Terör örgütlerine karşı etkili mücadelesi ve milletine sunduğu huzur-güven ortamından dolayı İçişleri Bakanı Soylu’ya teşekkür eden heyet, “Terörü yok, huzuru var etmeyi” misyon edinmiş Bakanla buluştuklarını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Kahramanmaraş’ın maharetli elleri tarafından Rölyef (Kabartma) sanatı ile yapılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu’nun resmedildiği tablo, Kahramanmaraş’ın kahraman evlatları tarafından takdim edildi.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman, milli mücadelemizin önderlerinden Sütçü İmam’ın torunu Seher Çeri, Arslan Bey’in oğlu Mahmut Toğuz, şehit aileleri ve gazilerimiz ile birlikte Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Karaman ve beraberlerindeki heyet, Ünal’a şehit aileleri ve gazilerimize verdiği hizmetler ve onlara gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme