• Haberler
  • Gündem
  • Maden ocağında göçük: Üç işçi göçük altında

Maden ocağında göçük: Üç işçi göçük altında

Elazığ'ın Alacakaya bölgesinde bulunan bir maden ocağında meydana gelen göçük, bölgede endişe ve hareketliliğe neden oldu. İlk belirlemelere göre, üç maden işçisinin göçük altında kaldığı bildirildi.

Olayın hemen ardından, AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), İtfaiye, Jandarma ve 112 Acil Sağlık Ekipleri, hızla olay yerine sevk edildi. Kurtarma operasyonları için ekipler koordineli bir şekilde çalışmaya başladı.

AFAD yetkilileri, kurtarma operasyonunun titizlikle sürdüğünü ve göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirtti. İtfaiye ekipleri, Jandarma ve 112 Acil Sağlık Ekipleri de olay yerindeki çalışmalara destek veriyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ ilimiz Alacakaya bölgesinde bir maden ocağında göçük meydana gelmiş olup ilk belirlemelere göre 3 maden işçisinin göçük altında kaldığı bilgisi alınmıştır.

Olay bölgesine AFAD, İtfaiye, Jandarma ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.” Denildi.
 

Bakmadan Geçme