MHP Milletvekili Karakoç Dora, kuzey ilçelerine çıkarma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, beraberinde Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı İsmail Çevik, Göksun İlçe Başkanı Emre Çiçek, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Emrah Satıcı ve Teşkilat Mensupları ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ı ziyaret etti.

Başkan Aydın, Belediye projeleri ve deprem süreciyle ilgili Milletvekili Karakoç Dora'ya bilgiler verdi.

Milletvekili Karakoç Dora, kendisine hemşehrilerimizden gelen talepleri Başkan Aydın'a ileterek çözümü için istişarelerde bulundu.

Milletvekili Karakoç Dora ve Başkan Aydın, beraberindeki teşkilat mensupları ile birlikte inşa çalışmaları devam eden TOKİ Konutlarında incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

Ziyaret sonrası konuşan Karakoç Dora: “Göksun’umuzda teşkilatımızla birlikte muhtarlarımızla bir araya geldik. Mahallelerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinledik. Çözüm odaklı ve hızlı aksiyon alan politikamızı halkımızın maksimum faydası için sürdürmeye devam edeceğiz.

Göksun Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın ile başta su ve sulama sorunları olmak üzere ilçemizin ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunduk ve ardından yapımı devam eden TOKİ konutlarının inşaat alanını gezdik. Toplam 1105 adet konutun teslimi 2023 yılının sonunda tamamlanmış olacak. Köy evlerimizin ise büyük bölümü yılsonunda, kalan kısmı 2024 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmiş olacak. Yuvalarımıza kavuşmak hepimiz için öncelikli.” İfadelerine yer verdi.

Karakoç Dora, daha sonra Andırın, Afşin, Ekinözü ve Elbistan ilçelerini ziyaret etti.
 

Bakmadan Geçme