Milletvekili Güvenç: AK Parti'yi AK Parti yapan millettir

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapılan ziyaretlerle ilgili yaptığı konuşmada AK Partiyi AK Parti yapan millettir, çalışandır, emekçidir dedi.

Kahramanmaraşlım Türkiye'nin üzerine oynanan oyunları biliyor diyen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç:  “Türkiye'nin geleceğini yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da olduğunu, birlik beraberlik halinde olmamız gerektiğini çok iyi biliyor. Ben sadece meslek kuruluşlarını, dernekleri ziyaret etmiyorum. Caddedeki çalışan, işi olan işi olmayan, yaşlı, kadın, genç, erkek hepsi ile temasta olmaya çalıştım. Serzenişte bulunanlar var ama Allah razı olsun diyenler de var ama ortak hepsinin söylediği başka Türkiye'nin olmadığı. Umudun Cumhurbaşkanında olduğu biliyorlar. Sorunları topluyoruz yukarıya iletilmesi gerekenleri tespit ediyoruz. Orta yolu bulmaya çalışıyoruz. Sonuçta biz Kahramanmaraşlıya inanıyoruz, Kahramanmaraşlıya güveniyoruz, Kahramanmaraşlının güvenine de layık olabilmek için sizde dikkat ediyorsunuz elimizden geleni yapıyoruz. Bu şartlar altında tüm ilçeleri taradı vekillerimiz ve il teşkilatımız 24 saat esaslı çalışıyor ve sorunları tespit ediyor.  Yani şu zor günlerde hiç kimse aç kalmasın hiç kimse açıkta kalmasın mücadelesini veriyoruz. 

“AK Parti olarak çabamız gönül yapma üzerine”

Biz şunu biliyoruz biraz öncede söyledim. AK Partiyi AK Parti yapan millettir, çalışandır, emekçidir. Bu ülkenin öz değerleridir ve bunu kaybetmememiz lazım. Biz bunu kaybetmemenin bilincindeyiz, farkındayız. Bütün çabalarımız da gönül yapma üzerine. Bu muhabbeti bu dostluğu bu güveni boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. 

“2021’de hak ettiğimiz yatırımları alacağız”

Sadece Göksun yolunu bile açmış olmamız Kahramanmaraş için çok önemlidir. 2021'de de önemli yatırımları bu şehre getireceğiz. Birlik beraberlik içerisinde tüm vekiller, belediyeler, il ilçe teşkilatlarımızla ibadet aşkıyla çalışacağız. Ben 2021’inde iyi olacağını, hak ettiğimiz payı alacağımızı düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme