• Haberler
  • Siyaset
  • Milletvekili Öçal ve Başkan Kara yatırımları inceledi

Milletvekili Öçal ve Başkan Kara yatırımları inceledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ziyaret ve incelemeler hakkında konuşan milletvekili Habibe Öçal, “İlçe Başkanımız Mücahit Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut'la birlikte Dumlupınar mahallemizde inşaatı devam eden, Dumlupınar İlk ve Ortaokulunu ziyaret ettik. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Sonrasında Azerbaycan bulvarında esnafımızı ziyaret ettik, dertlerini dinledik. Hepsine bol, bereketli ve hayırlı kazançlar diledik.” dedi.

 

 

“Vatandaşlarımızla hemhal olmanın gayreti içerisindeyiz”

 

Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara ise her zaman sahada olmanın, milletimiz ile hemhal olmanın gayreti içerisinde olduklarına dikkat çekerek: “Teşkilatımız ile birlikte Azerbaycan Bulvarındaki esnaflarımızı ziyaret ederek, hasbihal ettik. Esnaf ziyaretimiz sırasında Yalçın ailesinden Yavuz beyin ve Abdullah kardeşimizin partimize resmi üyelik işlemlerini gerçekleştirdik. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler ve bereketli kazançlar diliyorum. İlgili Kurum Müdürlerimiz, teşkilatımız, mahalle başkanlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile yapımı devam eden Dumlupınar ilköğretim okulunda incelemelerde bulunduk. Okulumuz ihalenin tasfiye süreci sonrası yeniden ihale edildi ve tekraren inşası devam ediyor. Seneye eğitim öğretim dönemine yetişecek inşallah. Takip ve uğraşları için milletvekillerimize teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

 

Bakmadan Geçme