Milli sporcu Yusuf Dikeç, memleketine geliyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda elde etiği başarı ve atış sırasındaki tarzıyla tüm dünyada adından söz ettiren Kahramanmaraşlı milli sporcu Yusuf Dikeç, bugün Geleneksel Ağustos Fuarı'nda hemşehrileriyle bir araya gelecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 20 yıl aranın ardından yeniden vatandaşlarla buluşturduğu ve açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, çok önemli bir ismi daha misafir edecek. 

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda takım arkadaşı ile 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde gümüş madalya kazanan ve atış sırasındaki tarzıyla tüm dünyada adından söz ettiren Kahramanmaraşlı milli sporcu Yusuf Dikeç, 25 Ağustos Pazar günü KAFUM Fuar Alanında hemşehrileriyle buluşacak. 

Saat 18.30’da fuar alanına gelecek olan milli sporcu Dikeç, alan ziyaretinin ardından mini bir söyleşi de gerçekleştirecek. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kahramanmaraşlı milli sporcu Yusuf Dikeç ile KAFUM Fuar Alanında gerçekleştirilecek programa tüm vatandaşlar davet edildi.
 

Bakmadan Geçme