• Haberler
  • Siyaset
  • Muhammed Burak Gül, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olarak görevi devraldı

Muhammed Burak Gül, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olarak görevi devraldı

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle atanan Av. Muhammed Burak Gül, düzenlenen devir teslim töreniyle yeni görevine resmen başladı.

Tören, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin’in yanı sıra il ve ilçe teşkilatları ile belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. 

Geniş bir katılımla AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen törende, partinin yerel ve ulusal düzeydeki temsilcileri hazır bulundu.

Av. Muhammed Burak Gül, yeni görevini devralırken, AK Parti'nin Kahramanmaraş’taki güçlü duruşunu sürdüreceğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacaklarını ifade etti. 

Görevi devreden önceki il başkanına teşekkür eden Gül, AK Parti'nin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Milletvekilleri de törende yaptıkları konuşmalarda, Gül’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Kahramanmaraş’ın AK Parti için stratejik önem taşıdığını ve bu önemli görevin layıkıyla yerine getirileceğine inandıklarını vurguladılar.

Devir teslim töreni, katılımcıların Av. Muhammed Burak Gül’e destek mesajları ve tebrikleriyle sona erdi.
 

Bakmadan Geçme