• Haberler
  • Sağlık
  • MÜSİAD Başkanı Özcan, 'Kahramanmaraş için büyük bir kazanımdır'

MÜSİAD Başkanı Özcan, 'Kahramanmaraş için büyük bir kazanımdır'

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan ve Yönetimi, yatırım miktarı 2 Milyar lirayı aşan Kahramanmaraş HG Hospital Hastanesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, “İş İnsanı Dr. Halil Gürsoy bey şehrimiz için çok önemli ve anlamlı bir yatırım yaptı. 2023 yılında Dünya tasarım ödülü almış, 300 yatak kapasitesi olan bir Hastane şehrimizin çok büyük bir ihtiyacına cevap verecek. Aldığımız bilgilere göre Bölgenin en büyük ve an kapsamlı Hastanesi oluyor. Depremden yara almış bu güzide memleket böylesine büyük ve hayati yatırımlarla daha da güçlü bir şekilde ayağa kalkacaktır” ifadelerine yer verdi. 

Şerafettin Özcan, “Kahramanmaraş’a Sağlık ve Turizm alanlarında daha çok yatırımlar yapılmalı. MÜSİAD üyemizde olan kıymetli İş İnsanımız Halil Gürsoy beyin bu yatırımı hepimize örnek olmalı ve cesaret vermeli. Özellikle depremden sonra deprem şehirleri arasında yapılan en büyük yatırım da HG Hospital olması da çok önemli. Yaşadığımız şehrimizin gelişimi bizim için de öncelik olmalı. Buradan bu vesileyse bu önemli yatırım için Halil Gürsoy beye çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Bakmadan Geçme