Mustafa Çiçek'ten Kahramanmaraşlı muhtarlara ziyaret

Birven ve Maraş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek ile Kahramanmaraş Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Murat Sevilir, Kahramanmaraş'ta görev yapan muhtarlara yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çiçek ve Sevilir, Büyükşehir Muhtarlar Derneği, Onikişubat Muhtarları Derneği, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği ve Onikişubat Muhtarlar Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek, kentin yerel yönetim temsilcileriyle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında mahallelerin ihtiyaçlarını değerlendirme ve çözüm önerilerini ele alma fırsatı bulduklarını belirten Mustafa Çiçek, açıklamasında muhtarların, kent yönetiminde halkla devlet arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü vurguladı.

Başkan Mustafa Çiçek, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş Halı Yıkamacılar Dernek Başkanımız Murat Sevilir ile birlikte; Büyükşehir Muhtarlar Derneği, Onikişubat Muhtarları Derneği, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği ve Onikişubat Muhtarlar Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettik. Muhtarlarımızla, mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde değerlendirme ve çözüm yollarını görüşme fırsatı bulduk. Gösterdikleri misafirperverlik için kıymetli başkanlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederiz. Birven Tekstil ve Maraş Tekstil olarak her daim muhtarlarımızın yanında olma gayretinde olacağız” dedi.

Çiçek ayrıca, demokrasinin temel taşları olan muhtarların, mahallelerde ihtiyaçların karşılanmasında ve sorunların çözümünde büyük bir sorumluluk üstlendiklerine dikkat çekerek tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü de kutladı.

Bu ziyaret, Kahramanmaraş'ta muhtarların sorunlarının dinlenmesi ve mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması açısından anlamlı bir adım olarak değerlendirildi.
 

Bakmadan Geçme