Öğretmeniz dergisinin 4. sayısı yayımlandı

Millî Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlere ait çalışmaların, fark oluşturan projelerin ve örnek uygulamaların paylaşıldığı 'Öğretmeniz' dergisinin 4. sayısı dijital platformda yayımlandı.

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde hazırlanarak öğretmenlerin sanatsal, kültürel ve edebî dünyalarına açılan bir pencere olan "Öğretmeniz" dergisi, 4. sayısıyla dijital platformda okuyucularıyla buluştu.
 
"İz Bırakanlar" bölümünde Aybüke Yalçın kaleme alınırken bir köşe yazısı, bir başarı hikâyesi, iki deneme, iki anı, bir öykü, üç şiir, iki seyahat yazısı ile dört iyi uygulama, iki ödül alan çalışma, altı fotoğraf, dört resim, Türkiye'den ve dünyadan eğitim haberleri, yeni eğitim öğretim yılında uygulanacak bazı önemli kararlar ve "Eğitim Neferlerine Minnet" kampanyası iş birlikleri de derginin sayfa içerikleri arasında yer alıyor.
 
Dergide yer alan çalışmalar, öğretmenlerin çok yönlü yeteneklerini ve eğitim sistemine olan katkılarını gözler önüne seriyor. Bu sayede öğretmenlik mesleğinin toplumdaki değeri ve önemi bir kez daha vurgulanıyor.
 
Dergi, öğretmenlerin kültürel birikimlerini ön plana çıkararak öğretmenlik mesleğinin toplumdaki saygınlığını artırmayı, öğretmenlerin yaptıkları her çalışmanın kıymetli olduğunu göstermeyi ve yeni nesil öğretmenlere ilham vermeyi hedefliyor.
 
Öğretmenlerin kültürel birikimlerini ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla yayımlanmaya devam eden "Öğretmeniz" dergisine, "ogretmeniz.meb.gov.tr" adresinden ulaşılabilir.

Bakmadan Geçme