• Haberler
  • Asayiş
  • Osmaniye'den çaldılar, Kahramanmaraş'ta yakalandılar

Osmaniye'den çaldılar, Kahramanmaraş'ta yakalandılar

Osmaniye'nin Kadirli İlçesinden çaldıkları yaklaşık 600 metre havai haberleşme ve iletişim kablosu ile birlikte Kahramanmaraş'ta yakalanan 3 kişi Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında Yeşilova Mahallesinde açık kasa transit marka aracın hızlı bir şekilde seyir ettiğinin fark edilmesi üzerine takibe alındı.

Yapılan takip sonucu 01... plakalı araç Harboğazı Mevkiinde yakalanarak yapılan kontrolde M.İ.(E-27), V.D.(E-34) ve S.Ü.(E-23) isimli şahısların araç içerisinde oldukları ve aracın kasa kısmında zeytin dalları altına kamufle edilmiş rulo halinde yaklaşık 600 metre havai haberleşme ve iletişim kablosu tespit edildi.

Yapılan araştırmada şahısların kabloları Osmaniye/Kadirli İlçesi Karakütük Mahallesinde bulunan Türk Telekoma ait kilitli malzeme deposundan çaldıkları ortaya çıktı.

Türk Telekom yetkileri ile görüşülerek çalınan malzemeler teyit edildi. Andırın Cumhuriyet Savcılığı ile koordineli olarak ele geçirilen malzemeler ile şüpheli şahıslar Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.
 

Bakmadan Geçme