Pazarcık için son tarih, 18 Ekim

6 Şubat tarihli 7,7 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi için hak sahipliği itiraz süresi son başvuru tarihi 18 Ekim olarak açıklandı.

Pazarcık ilçesinde hak sahipliği uygun görülmeyen vatandaşların, 04-18 Ekim 2023 tarihleri arasında itiraz başvurusunda bulunmaları gerekiyor.

Kahramanmaraş Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “06.02.2023 tarihinde İlimizde meydana gelen depremler nedeniyle yürütülen hak sahipliği çalışmaları kapsamında afetzede olan vatandaşlarımızdan 29 Mayıs – 22 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınan Talep ve Taahhütnameler Mahalli Hak Sahipliği Komisyonlarımızca değerlendirilmiş olup, alınan Komisyon Kararları Mahallinde ilan edilmek üzere ilgili muhtarlıklara teslim edilecektir. 

Bu kapsamda; Pazarcık ilçemizde hak sahipliği ile ilgili alınan komisyon kararı 04.10.2023 tarihinde ilan edilmiştir. Hak sahipliği uygun görülmeyen vatandaşlarımız, 04-18 Ekim 2023 tarihleri arasında itiraz başvurusunda bulunabileceklerdir. 

İtiraz başvuruları ilçe Kaymakamlığına veya İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne yapılacaktır. 

Diğer İlçelerimizdeki çalışmalar tamamlandıkça ilan edilecektir.”
 

Bakmadan Geçme