• Haberler
  • Asayiş
  • Polisi 7 yerinden bıçaklayan zanlı gözaltına alındı

Polisi 7 yerinden bıçaklayan zanlı gözaltına alındı

Bu sabah saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, sinir krizi geçiren 29 yaşındaki E.K. adlı şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbedede polis memuru Mustafa Topuz, saldırganın bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya’nın Selçuklu ilçesinde 112 sağlık ekiplerinin yardım çağrısı üzerine müdahale eden polis ekiplerinden bir memurun ağır yaralandığı olay hakkında açıklama yaptı. 

Olayın detaylarını paylaşan Bakan Yerlikaya, yaralanan polis memuru Mustafa Topuz’un, görev başındayken aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralandığını ve hemen hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Yaralı polis memurunun tedavisi devam ederken, saldırgan E.K.’nin suç aletiyle birlikte yaralı olarak yakalandığı ve hastanede gözaltında tutulduğu bildirildi.

Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımda, “Bu sabah saat 10.30 sıralarında Konya Selçuklu ilçemizde sinir krizi geçiren bir hasta ile ilgili olarak 112 Sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine ivedilikle polis ekiplerimiz sevk edilmiştir.

29 yaşındaki E. K. adlı şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbedede görevli Kahraman Polisimiz Mustafa Topuz aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır.

Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle birlikte yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır. Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin her birine Aziz Milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Polis kardeşime acil şifalar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme