Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rize'de

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere beraberindeki heyet ile birlikte Rize'yi ziyaret etti. İki günlük Rize programı için 7 Temmuz Pazar günü Rize-Artvin Havalimanı'na inen Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, il protokolü tarafından karşılandı. Ziyaretin ilk gününde şehir merkezindeki Rizeli vatandaşlarla buluşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, tebrikleri kabul etti.

Rize programının ikinci gününe Aile Sağlığı Merkezi ziyareti ile başlayan Bakan Memişoğlu, sağlık çalışanları ile bir araya gelerek birinci basamak sağlık hizmetlerinin önemini vurguladı. Programın devamında Rize Valiliğinde bölgedeki güncel sağlık göstergelerinin ve yatırımlarının değerlendirildiği toplantıya katılan Bakan Memişoğlu, görüşmenin ardından bir basın açıklamasında bulundu.

Yaptığı konuşmada bölgedeki sağlık yatırımlarının ve koruyucu sağlık hizmetlerinin önemine değinen Bakan Memişoğlu, basın toplantısı sonrasında bir dizi saha ziyareti gerçekleştirdi. 

Sağlık yatırımları incelemeleri

Şehirdeki sağlık yatırımlarını incelemek üzere Rize Şehir Hastanesi ve Güneysu Psikiyatri Hastanesi inşaatlarını ziyaret eden Bakan Memişoğlu, sahadaki yetkililerden bilgi aldı. Programın son saatlerinde Rize Devlet Hastanesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fındıklı Devlet Hastanesi ve Kaçkar Devlet Hastanesini ziyaret eden Bakan Memişoğlu, hastane yönetimleri ile görüşerek Rize programını tamamladı.
 

Bakmadan Geçme