Şahane Pazar, bir kez daha Kahramanmaraş'ta

Türk televizyonlarının unutulmaz eğlence programı 'Şahane Pazar', Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunumuyla 18 Ağustos Pazar günü bir kez daha Geleneksel Ağustos Fuarı'nda izleyicilerle buluşacak. Saat 21.00'da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 1 hafta geride kalırken büyük bir ilgi ve beğeniyle devam eden fuarda birbirinden eğlenceli etkinlik ve programlar da vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. 

Türk televizyonlarının unutulmaz eğlence programı “Şahane Pazar”, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunumuyla, Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda bir kez daha izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce büyük ilgi gören Şahane Pazar, fuarın en çok beklenen etkinliklerinden biri olarak öne çıkıyor. 

18 Ağustos Pazar günü KAFUM Fuar Alanında sahnelenecek gösteride seyircileri; eğlenceli skeçler, yarışmalar ve sürprizlerle dolu bir gece bekliyor. Programda, Süheyl ve Behzat Uygur'un kendine özgü mizah anlayışlarıyla sundukları keyifli anlar, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, saat 21.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edilirken, 31 Ağustos’a kadar devam edecek fuarda gerçekleştirilecek etkinliklere internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.
 

Bakmadan Geçme