Şahane Pazar şahane fuarda son kez sevenleriyle buluşacak

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuar'ında 25 Ağustos Pazar günü Süheyl ve Behzat Uygur'un sunumuyla 'Şahane Pazar' programı düzenlenecek. Saat 21.00'da başlayacak şahane gösteriye tüm vatandaşlar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 3’üncü haftaya girilirken büyük bir ilgi ve beğeniyle devam eden fuarda birbirinden eğlenceli etkinlik ve programlar da vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. 

Türk televizyonlarının unutulmaz eğlence programı evlerin Pazar eğlencesi “Şahane Pazar”, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunumuyla üçüncü defa KAFUM’da sevenleriyle buluşacak. Daha önce 2 defa KAFUM’da izleyici karşısına çıkan ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşatan Uygur kardeşler, 25 Ağustos Pazar günü bir kez daha fuarda sahne alacak. 

Saat 21.00’da başlayacak programda geleneksel Türk mizahının usta isimleri Süheyl ve Behzat Uygur, katılımcılara; eğlenceli skeçler, yarışmalar ve sürprizlerle dolu bir gece yaşatacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, saat 21.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edilirken, 31 Ağustos’a kadar devam edecek fuarda gerçekleştirilecek etkinliklere https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/08/05/geleneksel-agustos-fuari-etkinlik- internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

Bakmadan Geçme