Şehit aileleri ve gazilere Vali Coşkun'dan bayram ziyareti

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, şehit aileleri ve gazilere Kurban Bayramı münasebetiyle ev ziyaretlerinde bulundu.

Vali Coşkun ziyaretler kapsamında, Kıbrıs Gazisi Doğan Uzun, Gazi Komando Çavuş Ruhi Yüce ve Şehit Jandarma Er Bülent Küçükçolak’ın aileleriyle bir araya geldi.

Ziyaretler esnasında şehit ve gazi aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun: “Şehit ve gazilerimizin göstermiş oldukları fedakârlık ve cesaret sayesinde bu topraklar bizlere vatan oldu. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizlerde devlet olarak, milletini canından aziz bilen şehitlerimizin kıymetli aileleri, gazilerimiz ve değerli ailelerinin her daim yanlarında olmaya çalışıyoruz.  Bu vesileyle de tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve ailelerine sağlıklı hayırlı ömürler diliyor, Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Şehit aileleri ve gaziler de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a, nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Vali Coşkun’a ziyaretleri esnasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya da eşlik etti.

Bakmadan Geçme