Şehit Eyüp Fidan'ın oğlu Emre'ye doğum günü sürprizi

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı, Şehit Uzman Jandarma Çavuş Eyüp Fidan'ın oğlu Emre'ye doğum günü sürprizi yaptı.

02 Mayıs 2020 tarihinde Bitlis'in Sehi Bölgesinde BTÖ mensuplarıyla yapılan çatışma sonucu Şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Eyüp Fidan'ın oğlu Emre'nin 9’uncu yaş günü ailesiyle birlikte kutlandı. 

Doğum günü kutlamasına Onikişubat kaymakamı Serkan Keçeli, Valilik Özel Kalem Müdürü Afşin Gül, ASHM İl Müdürü Mutlu Kaya, Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile ve Engelliler Şube Müdürü Tuğba Gökçen, Şube Başkanı Yunus Karaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sibel Duyğal ve Leyla Yenigül katıldı.

Şehit Eyüp Fidan’ın emaneti Emre'nin yapılan kutlamada heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Şehit eşi Derya Fidan ise yaptığı açıklamada: “Oğlumun mutlu olması için bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Kahraman ise: “Kahramanmaraş Şube Başkanlığı olarak yavrularımızın yüzlerindeki tebessüme neden olmayı kendimize borç bilip, Şehidimizin manevi huzurunda evlatlarına sahip çıkmayı asli vazife olarak kabul etmekteyiz. Aziz Şehidimize Allahtan rahmet, Ailesine sabırlar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme