Şehit ve gazi çocuklarına yönelik etkinlik düzenlendi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından Şehit ve gazi çocuklarına yönelik etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Kervan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sami Kervancıoğlu, kent protokolü, şehit ve gazi aileleri ile çocukları katıldı.

Başkonuş Yaylasında düzenlenen etkinlikte şehit ve gazi aileleri ve çocuklarıyla bir süre hasbihal eden Vali Coşkun; “Huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarına borçluyuz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlere emanettir. Bu emanete devlet ve millet olarak sahip çıkacağız.
 
Okullarımızın da ara tatilde olması dolayısıyla şehit ailelerimizin gazilerimizin hem ailelerini hemde çocuklarını bu tatili fırsat bilerek derneğimizin organizasyonunda başkonuş yaylamızda misafir ediliyor. Çocuklarımız yoğun ders programından ancak tatillerde fırsat bulabiliyor. Bugün tatilide fırsat bilerek gönüllerince eğlenmeleri için buradaki bütün imkanlar seferber edildi. Bizde onların mutluluğuna ortak olmak için buradayız. 
 
Bu organizasyonu düzenleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimize, destek veren hayırseverlerimize teşekkür ediyor, bütün çocuklarımıza sağlık, afiyet, hayırlı uzun ömürler ve başarılar diliyorum.” dedi.
 

Bakmadan Geçme