SMMMO'ndan Vali Coşkun'a ve Başkan Güngör'e ziyaret

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası münasebetiyle Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyeleri Vali Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü ziyaret etti

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Atilla Sarıyıldız, Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Abdullah Kalın, Mali Müşavir Mustafa Adlı ve yönetim kurulu üyeleri 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Kahramanmaraş Valisi Coşkun’u ziyaret eden heyet, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör’ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Coşkun: “1-7 Mart Muhasebeciler Haftası münasebetiyle Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Atilla Sarıyıldız ile yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Başkan Sarıyıldız ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm muhasebecilerimizin Muhasebeciler Haftasını kutluyorum.” Dedi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Arif Şen ve Ramazan Kibar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Hayrettin Güngör ise: “Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerimizi misafir ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Atilla Sarıyıldız ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum. Odamız nezdinde meslek mensuplarının Muhasebe Haftası’nı kutluyorum” dedi. 

Atilla Sarıyıldız ise, “Muhasebe Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ü yönetimimizle ziyaret ettik. Göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mali Müşavir Abdullah Kılın ise: “1-7 Mart Muhasebe Haftası münasebetiyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı ve kendisine ayrıca meslektaşımız olan Sayın Hayrettin Güngör beyefendiyi ve Valimiz Sayın Ömer Faruk Coşkun beyefendiyi ziyaret ederek mesleğimiz ve haftamızla ilgili bilgilendirmeler de bulunduk. Haftamıza katkı ve destekleri için Odamız üyelerimiz adına teşekkürlerimizi ilettik. Nazik kabulleri, misafirperverlikleri, mesleğimize olan ilgi ve alakaları için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme