• Haberler
  • Gündem
  • Sözleşmeli Er başvuruları, 1 Ekim'e kadar devam edecek

Sözleşmeli Er başvuruları, 1 Ekim'e kadar devam edecek

Millî Savunma Bakanlığının faaliyetlerine ilişkin haftalık basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Sözleşmeli Er başvurularının 1 Ekim'e kadar devam edeceği ifade edildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk tarafından gerçekleştirilen toplantıda Sözleşmeli Er başvurularının 1 Ekim’e kadar devam edeceği ifade edildi.

Tuğamiral Zeki Aktürk, yaptığı açıklamada: “Personel ve askerî öğrenci alım/temin faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam etmektedir. 2023 yılında; Kara Kuvvetleri için 16 bin, Deniz Kuvvetleri için 4 bin 16 ve Hava Kuvvetleri için 2 bin olmak üzere toplam 22 bin 16 sözleşmeli er temini yapılması planlanmıştır. 

Bu kapsamda, 21 Ağustos'ta başlayan başvurular 1 Ekim’e kadar devam edecektir. Şanlı ordumuzda görev almak isteyen tüm gençlerimizi bekliyoruz.

Sonuç olarak gücünü bağrından çıktığı asil Türk milletinin sevgisi ve güveninden alan kahraman ordumuz; terörle mücadeleden sınır güvenliğine, uluslararası misyonlardan insani yardım faaliyetlerine kadar çok geniş bir alanda kendisine verilen tüm görevleri başarıyla yerine getirmeye devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme