SP İl başkanı Zor: Z kuşağının temsilcisi olacağız

Saadet Partisi (SP) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin en genç siyasi parti İl Başkanı olan Zor, Z kuşağının temsilcisi olacaklarını söyledi.

Yaklaşık 15 gün önce SP Genel Başkanı tarafından yetkilendirme belgesi verilen Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor: “Görevlendirilmemizin arkasından hemen kongre tarihimizi belirlemek için kolları sıvadık.  İnşallah Genel merkezimizden kongremizi Genel Başkanımızın katılımı ile yapacağımız için uygun bir tarih bekliyoruz. Kongremizi 12 Şubat Kurtuluş Bayramımızın sonrasında yapacağız inşallah. Şu anda yönetimimizi kuruyoruz. Sahada etkili olabilecek hakkaten Saadet Partisi yönetimi olarak takdim ettiğimiz zaman toplumun tevekkülünü kazanacak birçok kesimdim birçok düşünceden insanlarla beraber olacağız. Geçmişte siyasi çalışmaları olan toplumun takdirini kazanmış insanlar veya onların çocukları ile görüşüyoruz. 

Saadet Partisi olarak Şubat sonu gibi kongremiz olacak. Genç bir ismi, tabanın tamamı tarafından il başkanı olarak görülmesi, görülmek istemesi benim için ayrı bir gurur. Seçilme sürecinde başka aday arkadaşlarımızda vardı. Her biri çok kıymetlidir. Hepsi de şu anda da en fazla arkamızda duracağını söyleyen isimler.

Bugün de Kahramanmaraş, Türkiye'de milli görüşe sahip çıkan çok önemli bir yer. Geçmişte belediye başkanlıkları, milletvekillikleri çıkarmış, SP’ne değer veren bir şehir. Bize bu genç yaşta memleketimize hizmet etme fırsatı verildiği için hem teşkilatımıza, Genel Başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Heyecanlı olduklarını vurgulayan İl Başkanı Zor: “İnşallah ortaya koyacağımız çalışmalarımız vatandaşlarımız, hemşerilerimiz tarafından da takdir edilecek. Buna da inanıyoruz. Bizim İl Başkanı olmamız gibi ilimizde de genç bir kadro oluşturuyoruz. Herkesi kucaklayacak, kendi alanında hizmet edecek potansiyele sahip olacak yani yetkin bir kadro oluşturuyoruz. Bu anlamda 11 ilçemizde, her bir ilçemizin başkanının aktif çalıştığı teşkilatlarının hareket halinde olduğu ve Kahramanmaraş'ta milli görüşün ayak seslerinin duyulduğu bir çalışma ortaya koyacağız. Kongrelerimizden sonra inşallah çalışmalarımıza başlayacağız.

Kendi yaşınız itibariyle de z kuşağının sorunlarını biliyoruz. Bu süreçte günlük bir birçok kez arkadaşım geldi. Birçok arkadaşımız ben gençlik kollarında görev almak istiyorum diyorlar. Buda bizi çok mutlu etti. Genç bir başkanın ilde görevlendirilmesini kendileri için beklemedikleri bir gelişme olduğunu dile getiriyorlar. İnşallah biz onları yani Z kuşağının içerisindeyiz. Birlikte hareket edip İnşallah sorunlarını dile getireceğiz.” İfadelerini kullandı.
Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı dolayısıyla konuşan SP’li Zor: “Arif Nihat Asya’nın şu sözleri ile başlamak istiyorum;
Maraş Türkiye'nin kalem kaşıdır.
Maraş Türkiye'nin köşe taşıdır.
Maraş, tarihleri inşa ettiren,
Koca Sinanların ustabaşıdır.
Türkiye'de kahraman unvanı alan bu anlamda mücadelesiyle sembol isimleri ile büyüklerimizle Kurtuluş Savaşımızda çok önemli bir yere sahip Kahramanmaraş. Milli ruhun 100 Yıllar boyunca yaşanmasını diliyorum. Sütçü imamların, Rıdvan hocaların, Aslan beylerin verdiği bağımsızlık mücadelesinin ve aynı ruhun gelecek kuşaklara taşınmasını umut ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlık mücadelemizin 101’inci kurtuluş yıl dönümünü kutluyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme