• Haberler
  • Siyaset
  • Taşhan: 'Yapılan yatırımların takipçisi olacağız!'

Taşhan: 'Yapılan yatırımların takipçisi olacağız!'

Türkoğlu Bağımsız Belediye Başkan adayı avukat Mustafa Taşhan, 31 Mart yerel seçim sonrasında kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Taşhan: 'Yapılan yatırımların takipçisi olacağız!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşhan, ziyaretleri kapsamında Beyoğlu Mahallesi, Şekeroba Mahallesi, Yeşilyöre Mahallesi ve ilçe kent meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Burada vatandaşlara seslenen Taşhan, “İlçemize daha fazla yatırım ve hizmet yapılmasını temenni ediyoruz. Yapılan çalışmaları takipçisi olacağımızı buradan belirtmek istiyorum. İlçemizdeki birçok noktada imar sorunu var bu imar sorunun çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.”dedi.

 

“Doğalgaz’ı bütün mahallenin kullanması lazım”

 

Seçimi kazananın halk olduğuna dikkat çeken Mustafa Taşhan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Güzel bir seçim süreci tamamladık. Bu süreçte 19 bin vatandaş kazanmış olduk. Bu seçimi kazanan halkımız oldu. Biz artık geçmişle takılı kalmayacağız. Önümüze bakacağız. Büyükşehir Belediye başkanımıza ve ilçe Belediye başkanımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İlçemize daha fazla yatırım ve hizmet yapılmasını temenni ediyoruz. Yapılan çalışmaları takipçisi olacağımızı buradan belirtmek istiyorum. İlçemizdeki birçok noktada imar sorunu var bu imar sorunun çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Biz bu önümüzdeki 5 yıl içerisinde ilçemizde imar sorunun çözülmesini bekliyoruz, özellikle bu konunun takipçisi olacağız. Ben yeni seçilen muhtarlarımıza sesleniyorum, öncelikle imar konusu için çaba sarf edelim bu imar sorunu çözülürse diğer hizmetler daha hızlı gelecektir. Yeşilyöre mahallemizin hala bir parkı yok ve yarım kalan okul inşası var bunların tamamlanmasını istiyoruz. Seçim döneminde de bahsetmiştim Orçan bölgemizde Belediye hizmet biriminin kurulması lazım. Şekeroba mahallemize gelen hizmetlerin takipçisi olacağız. Birçok mahallemizde olduğu gibi bu mahallemizde de imar sorunu var. Beyoğlu ve Şekeroba mahallerimize dere ıslahı yapılması lazım. Yeni yerleşim yerlerinin açılması gerekiyor. Doğalgaz’ı bütün mahallenin kullanması lazım.”

Bakmadan Geçme