• Haberler
  • Kahramanmaraş
  • TBB Başkanı Sağkan, Kahramanmaraş Barosu Gençlik Meclisinin Olağan Genel Kuruluna katıldı

TBB Başkanı Sağkan, Kahramanmaraş Barosu Gençlik Meclisinin Olağan Genel Kuruluna katıldı

Kahramanmaraş Barosu Gençlik Meclisinin Olağan Genel Kurulu, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve TBB Heyetinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Av. Elif Nur Akıllı, Av. Furkan Kara, Stj. Av. Alperen Şişman, Stj. Av. Ahmet Said İlhan ve Stj. Av. Berkay Özdemir’in başkan adayı olduğu ve Divan Kurulunun Av. Caferi Tayer Yıldız, Av. Zeynep Tekinşen ile Av. Ali Kaan Kazıcı’dan oluştuğu genel kurul ve seçim sonucunda Av. Furkan Kara, Gençlik Meclisinin yeni Başkanı seçildi. 

Kahramanmaraş Barosu Gençlik Meclisinin yeni Yürütme Kurulu Av. Furkan Kara, Stj. Av. Ali Kıyak, Av. Sultan Gündeş, Stj. Av. Uğur Çobanoğlu, Av. Ayşenur Kaya,  Av. Muhammet Enes Kireçci, Av. Benan İyem, Stj. Av. Batuhan Özer, Av. Merve Nur Sözeyatarlar, Av. Mustafa Müdüroğlu, Av. Aslı Kaptanoğlu ve Stj. Av. Mustafa Serkan Uzun’dan oluştu.

Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Av. Furkan Kara ile Yürütme Kuruluna seçilen meslektaşlarını tebrik eden Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammed Burak Gül: “Tüm aday meslektaşlarımızı çalışmalarından dolayı kutlar, yeni dönemin hayırlı olması temennisiyle, başarılar dilerim. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan ve beraberindeki TBB Heyeti, Baromuza ziyarette bulundular ve Baromuz Gençlik Meclisi Olağan Genel Kuruluna katıldılar. Katılımları için teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme