TKDK Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğünden birinci başvuru çağrısı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğünden birinci başvuru çağrısı ilanı yayımladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği'nin Katılım Öncesi Yardım Aracı IPA'nın Beşinci Bileşeni olan Kırsal Kalkınma kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin,  Birinci Başvuru Çağrı İlanına çıktı. 

Proje ilanıyla ilgili Kahramanmaraş Valiliği resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, “Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı, Kırsal Kalkınma  (IPARD III 2021-2027)  Programı kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvurular ile ilgilidir. Bu başvuru çağrı ilanı kapsamında desteklenecek yatırımlara dağıtılacak toplam destek bütçesi  66  Milyon  Avro'dur.  Bu bütçe 81 ilde yapılacak yatırımların tamamı için kullanılacaktır.  TKDK’nın desteklediği projeler,  Avrupa Birliği  (yüzde 75)  ve Türkiye Cumhuriyeti (yüzde 25) tarafından finanse edilmektedir.” Denildi.
 
Başvurular 05.04.2024 tarihi saat 09.00’dan itibaren, TKDK Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü tarafından kabul edilmeye başlanacak.  

Başvuru Paketi Hazırlığı,  Başvuru Çağrı Rehberleri, Bilgilendirme Dokümanları,  Başvuru Formu ve Ekleri,  İş Planı ve Teknik Proje Formatları hakkında ayrıntılı bilgi ve belgelere,  TKDK’nın internet adresinden ulaşılabilecek.

Birinci başvuru çağrı ilanı tıkla!

Bakmadan Geçme