• Haberler
  • Ekonomi
  • TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan tarım ve hayvancılıktan vazgeçmeyin uyarısı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan tarım ve hayvancılıktan vazgeçmeyin uyarısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Susurluk Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Susurluk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Göçer'in ev sahipliğinde meclis üyeleriyle bir araya gelen ve yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Hisarcıklıoğlu Susurluk'un önemli bir tarım ve hayvancılık merkezi olduğuna vurgu yaptı.

Susurluk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Göçer’in ev sahipliğinde meclis üyeleriyle bir araya gelen ve yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Hisarcıklıoğlu Susurluk’un önemli bir tarım ve hayvancılık merkezi olduğuna vurgu yaptı.

Hisarcıklıoğlu, Susurluk Ticaret Borsası’nın. Susurluk’un tarım ve hayvancılığı için durmadan çalıştığını ifade ederken şunları söyledi: “Borsamız akredite bir borsa. Üyesine 5 yıldızlı hizmet sunuyor. Sefer kardeşim, TOBB Hayvancılık Kurulu Başkanı sizi orada temsil ediyor. TOBB ve Borsalar olarak tarım ürünlerinin lisanslı depolarda saklanmasını sağlıyoruz. Lisanslı depoculuğun üzerine de TÜRİB’i kurduk, üreticiyi, sanayiciyi korumak için. Kendine yeten ülke olmanın önemini pandemide tekrar gördük. Gıda ve tarımdaki fiyat artışı genel fiyat artışının üzerinde. O yüzden asla tarım ve hayvancılıktan vazgeçmeyin.”

Bakmadan Geçme