Türkiye Çevre Haftasında Kahramanmaraş'ta program düzenlendi

Türkiye Çevre Haftası münasebetiyle Kahramanmaraş'ta program düzenlendi. Programa Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun da katıldı

Türkiye Çevre Haftası münasebetiyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde program düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Osman Arısal, daha yaşanabilir bir çevre için mücadele edeceklerine vurgu yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Adana Sanat Tiyatrosu ekibinin hazırlamış olduğu “İyiliğin Gücü” konulu tiyatro oyunu sergilendi.

Daha sonra ise Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen iklim değişikliği ve çevre konulu kompozisyon yarışması ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Vali Coşkun tarafından ödülleri takdim edildi.

Vali Coşkun ödül takdimi sonrasında ise yaptığı açıklamada, “Doğal çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam çevrelerinin oluşturulması amacıyla gayret eden herkese emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası münasebetiyle yapılan farkındalık çalışmalarının ve programların, çevresel sorunların yaşanmadığı daha güzel yarınlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme