• Haberler
  • Kahramanmaraş
  • Ülkü Ocakları İl Başkanı Nar: Bayramlar huzurdur, birlikteliktir, kardeşliktir

Ülkü Ocakları İl Başkanı Nar: Bayramlar huzurdur, birlikteliktir, kardeşliktir

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Nar, mesajında: “Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, sevgi ve şefkatin müstesna anlarından birisi olan Mübarek  Kurban Bayramına ulaşmış bulunuyoruz. Memleketimiz Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem ve Ülkemizin çeşitli coğrafyalarında yaşanan üzücü olaylar sebebiyle bu mübarek Kurban Bayramını içimiz hüzünlü, gönlümüz yaralı da olsa huşuyla idrak ediyoruz. Kurban bir olmaktır, birlik olmaktır, birlikte olmaktır.

Bayramlar sevinçtir, neşedir. Bayramlar huzurdur, birlikteliktir, kardeşliktir. Kurban Bayramları ise, Allah'a duyulan güvenin ve onun yüceliğine gösterilen saygı, sadakat ve teslimiyetin yaşandığı eşsiz günlerdir. Kurban Bayramının İslam Aleminin içinde bulunduğu bu zor günlerden kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyoruz. 

İnanıyoruz ki, Allah rızası için kesilen kurbanlar birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirecek, arş-ı alaya yükselen dua ve niyazlar ülkemizde ve dünyada huzur ve selamet arayışımızın manevi mükâfatı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tüm içtenliğimizle kutluyor, nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Yüce Allah Türk-İslam Aleminin yar ve yardımcısı olsun." İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme