Ülkü Ocakları'ndan 'Yalnız Değilsin Kahramanmaraş' projesi

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı Ramazan Ayı münasebetiyle 'Yalnız Değilsin Kahramanmaraş' adlı yardım kampanyası başlattı.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı üyeleri, ‘Yalnız Değilsin Kahramanmaraş’ adlı yardım kampanyası kapsamında hazırlanan kolileri, belirlenen ihtiyaç sahipleri ailelere tek tek ulaştır. Yapılan yardımlar kapı eşiklerine bırakıldı.

Başlatılan kampanya ile alakalı konuşan Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, “6 Şubat günü yaşamış olduğumuz ve asrın felaketi olarak adlandırılan büyük afette en büyük zararı gören illerin başında bulunuyoruz. Bizler de Ülkü Ocakları olarak depremin ilk saatlerinden itibaren zarar gören tüm vatandaşlarımızın eksiklerini gidermeye çalıştık ve halende devam ediyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında Ülkü Ocakları olarak vatandaşlarımızın temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak için ‘Yalnız Değilsin Kahramanmaraş’ adı altında bir program düzenledik. 

Kıymetli hemşerilerimizin zor durumda olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla gecenin soğuğunda Medine sokaklarında yüzünü kapatıp "Allah bilse yeter!" diyerek ihtiyaç sahiplerine erzak taşımaktan sırtı nasır bağlamış Peygamber torunu Zeynel Abidin misali diyerek canla başla hizmet vermeye devam ediyoruz, edeceğiz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme